Dom > Новости > Sadržaj
Структура хотела мадраца је посебно важна
Sep 05, 2017Која су три критеријума за душеке хотела? Хотелски душек ми нисмо странци, обично често идемо у путовање живи у хотелу, врхунски хотелски душек је угодан за уживање, меко и удобно, способније за промоцију спавања. Стандарди хотела за душек и спецификације оних карактеристика;

Прво, облик душека хотела

1, карактеристике облика душека хотела

Општи хотелски душек обликује једноставну и елегантну, једноструку боју једне боје, а ово је више погодно за набавку масовне производње. Специјални тематски хотел и посебан стил Већина хотела прилагођених душека, Хотел Маттресс према хотелу мора бити прилагођен у складу са карактеристикама хотела душек залиха.

2, спецификације хотела мадраца

Хотелски мадрац углавном према величини креветног хотела поставља, хотелски кревет је уопште 120 * 200, двоструки 150 * 200.180 * 200.200 * 220.

Друго, спецификације хотела за душек

Структура душека хотела је посебно важна, главне спецификације су следеће две категорије:

1, независна опруга торбе за врећу - у складу са величином појединачног истезања, Хотелски мадрац за пружање пажљиве подршке. Пролећна антикорозијска влакнаста тканина од корозије од ултразвучне заптивке.

100% природни латекс јастук - еластично трајање, одговарајућа подршка за све делове тела, Хотелски мадрац за одржавање природне кривине кичме.

Природни сензорни памук - ефикасно ослобађање стреса, учинити да ваш сан буде опуштенији.

Јастучни слој јајне јастучнице - може тачно реаговати на тјелесни слаб притисак како би се осигурало слатко спавање.

Дизајн оквира свих временских оквира - доноси професионалну негу од 360 степени.

Јастук за благо кутију - луксузно јастуче - истакнуто супериорно, врхунско уживање.

Напредна брокатна тканина - ефикасно спречава прашину и бактерије од узгоја.

2, пролеће ланца од нерђајућег челика - целокупна топлотна обрада на високим температурама, снажно повлачење, Хотелски мадрац за пружање адекватне подршке

Напуните јастук - Инфрацрвени третман, тако да је душек удобан и еколошки прихватљив.

Европски памучни резанци - контрола штеточина, анти-бактеријски, анти-мите и противпожарни третман.

Ватрена спужва - ефикасно спречавају прашину и бактерије од узгоја.

Треће, критеријуми за избор душека хотела

Сврха хотела је пружити корисницима удобан одмор за одмор, а однос са станарима изузетно близу може имати директан утицај на то да ли станари долазе поново је хотелски душек. Хотелски мадраци Желите да се станарима осјећате угодно, да се тело опушта и да се одмори, јер је душек за допринос хотела од суштинског значаја, па је избор душека хотела природно најважнији. Дакле, који је добар хотелски душек? Хотелски мадрац има три критеријума:

Прво: закупац, без обзира на врсту спавања, Хотелски мадрац кичма може одржавати праву истезање, да би се одржала добра криза стреса спавања.

Друго, притисак је једнак, различита тежина станара који леже на горњем душилу имају одличну подршку телу да буде потпуно опуштена.

Треће, производња материјала мора бити еколошки прихватљива и здрава. Здравље животне средине је директно везано за физичко здравље станара.

Хотелски душек, избор мадраца хотела, најбоље је одабрати квалитетан квалитет како би задовољили захтеве купаца, док бирате квалитетне еколошке материјале како би осигурали физичко и ментално здравље.

У куповини

Хотелски кревет не гледа на облик боје или цијену, заправо, најважнија ствар је што квалитет самог душека има удобно искуство спавања. Да бисте могли да купите квалитет и удобност душека гарантовано, хотелски мадрац, али и за све који долазе у хотел је одговоран за станаре.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.