Dom > Новости > Sadržaj
Меморијски мадрац са декомпресијом
Sep 05, 2017Уз побољшање квалитета живота, потрошачи у избору ствари за домаћинство више се више не фокусирају на практичност производа, а здравствени ефекти предмета за домаћинство све више и више популарни. У производима душека, меморијски душек је популаран у посљедњих неколико година, потрошачи дочекују производе душека.

Меморијски душек је употреба меморијског памука као материјала душека, са декомпресијом, спорим обртањем, температуром, прозрачним и анти-бактеријским карактеристикама анти-мите, овај душек може да апсорбује и разбије притисак људског тијела према променама у људском температуру Различита тврдоћа, Џеп са меморијским душеком, прецизан облик облика тела, доносећи без притиска, истовремено пружајући ефективној подршци телу, потврђено медицинским, може ефикасно ублажити бол са скелетним мишићима, адјувантни третман грлића и лумбалног проблема, смањити хркање, Услов, продужите време дубоког спавања, побољшајте квалитет спавања.

Меморијски душек, било суптилан или бочни, може учинити различите делове тела у опуштеној држави, посебно да би се цервикална кичма и кичма потпуно опустили и одморили, Џеп са меморијским душеком, чиме се смањује број непотребних преокрета спавај, смањите хркање, болешћу мишића и друге услове, Повећајте дубину времена за спавање.

Квалитетне меморијске стандарде

Добар меморијски памучни материјал душек углавном од густине, отпорности, производног процеса, живота, сигурности и других аспеката дискриминације:

1, цјелокупан концепт, добра густина меморије памука треба да буде врло равномерна, то је зато што је добар душек кориштење калупа калупа, Поцкет са меморијским мадрацима густоћа производне технологије је врло сложена, само напредне земље могу постићи велике фабрике, тако да је стварни меморијски душек скуп, а врхунске сировине такође погоршавају високу цену. Али цена је још једна оличења квалитета, многи домаћи псеудо-меморијски душек мање од годину дана на очвршћавању крутих, а заиста памучни меморије је најмање пет година да се облик не стврдне.

2, високе густине је добар меморијски памучни материјал је најлакше идентификовати особине, густина перформанси меморијског памука је велики утјецај, али и трошкови производње производа су пропорционални, тежи су скупљи, општи учинак Ие Хао. Џеп са меморијским душеком Носите у руке, треба да имате тежак осећај.

3, површина на додир је врло мекана и флексибилна, слично као што је пудинг желе К тоуцх, тврдо стиснуто, 3 до 5 секунди је најбоље време одскакања душека.

4, истовремено, висококвалитетни памучни материјал за памћење треба да буде безбедан и без укуса, Џеп са меморијским душеком не штети људском тијелу. Ако постоји јак мирис материјала може се додати људском тијелу штетних хемијских супстанци.

Уведене су предности меморијских душека

Температура: Материјал меморијског душека је веома осетљив на температуру, у зависности од различитих делова температуре тела како би се обезбедио одговарајући степен меког и тврдог Џепа са меморијским душеком, тако да сваки део тела може бити добар одмор и опуштање.

Споро обнављање: меморијски памук, познат и као споро понављање, односи се на када је производ под притиском и смањио се, али неће показати снажну одбојност, Џеп са меморијским душеком али када се притисак полако одстрани након првобитног стања, тако да може бити врло добро Људско тело и душек контактне тачке баланса притиска распршене да би се постигло најудобније стање.

Декомпресија: меморијски душек је највећа карактеристика да апсорбује и разбије притисак тела, а општи душек ће имати реакцију на људско тело, онда ће кичмена и зглобова бити стиснута од стране душека, људи ће осећати бол и парализу, и меморијски памук није реакција, Џеп са меморијским душеком људи воле плутајући у облацима, попут крви, тако да људи веома спавају.

Сигурни и еколошки меморијски душеци јединствени материјал може бити добра инхибиција раста бактерија и пршута, тако да је лако за алергијске труднице и дјецу врло добро, а људи не осјећају заспаног изнад осећаја ће се осећати врло транспарентним.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.