Dom > Новости > Sadržaj
Меморијски мадрац повећава дубинско време за спавање
Jul 21, 2017У тој ери економске глобализације, наша конкуренција се постепено кретала ка глобализацији, како би могла да остваре своје животе више квалитетнијим, јер су студенти који настављају да се обучавају сваког дана, да би се осигурало да их не пређу. И канцеларијски радници су непрестани рад, јер је носилац његовог рамена често породица. Дакле, степен савременог замора је такође знатно побољшан, то је неизбежна жеља да се надокнади у добром стању спавања. Меморијски душек, а онда меморијски душек заиста може побољшати сан?

Карактеристике меморије меморијског душека са декомпресијом, која је декомпресија? Овде је декомпресија свемирске технологије изведена из сећања на памук, може апсорбовати и разбити притисак тијела. Традиционални осећај душека на тијелу ће имати реакцију, реакција ће бити на кичмену и зглобовима људског тела, тако да тело често осећа парализу и болест, што утиче на квалитет спавања. Напротив, Поцкет витх Мемори Маттрес меморијски душек на телу без реакције, може бити добра елиминација људског стреса, донијети добар квалитет спавања.

Меморијски душеци имају споро отпорност, тако да, када су под притиском, не показују снажан пораст. Меморијски душек са спорим ребрастим материјалом чак иу високој отпорности у деструктивном екструзији, који је и даље могао да се спусти и постепено опорави. Џеп са меморијским душеком Притисак под дејством меморијског душека, људског тела и душека контактне тачке баланса притиска дисперзије, споро деформације да се прилагоди спољашњем притиску, тако да су људски врат и струк и струк потпуно опуштени.

Као што сви знамо, душек меморијске пене може да апсорбује тежину људског тела, као и топлоту да би се окупљала унутра, ако лето није климатизовано, Џеп са меморијским душеком је лакше за све дуга топла топлота. Али температура простора не може бити прениска, температура је сувише ниска може бити довољна за ношење душека. Ако је ситуација озбиљнија у датим околностима, она може учинити мањи дужи душек, што доводи до деформације.

Од кога има карактеристике температуре, можемо мало да знамо. Меморијски душек је побољшан, осетљив на температурне аномалије, може се заснивати на различитим температурама људског тела како би се обезбедила одговарајућа тврдоћа, тако да се кичмење може одморити је опуштено, Џеп са меморијским душеком погодан је за обликовање савршеног тела. За разлику од традиционалних душека, меморијски душек избегава болове и оштети кичму због савијања врата и струка. Али у употреби и душекима треба такође узети у обзир време спавања, унутрашњу температуру, како не би оштетили душек.

Без обзира да ли је то пре или сад, спавање је добар начин за ублажавање умора, али зато што претходна постељина није била тако осетљива, тако да већина људи још увијек спава у дрвеном кревету, често бол у леђима. А касније имају релативно велику флексибилност, додирни душек је релативно мекан, већи степен лакшег човековог замора. Како би се побољшао квалитет спавања људи, рођење меморијског душека постало је велики пробој. Ако такође осећате да квалитет спавања није био у могућности да олакша притисак свог живота, можда би желела да узме у обзир и меморијски душек за то.

Меморијски душек кроз јединствени осећај честица меморије температуре за перципирање температуре тела, како би се обезбедила удобна тврдоћа подршке; у исто време да перципирају, запамтите криву људског тела, у складу са људским тијелима упс анд довнс савршене пластике, одјећу за заштиту врата, струка, задњица, џепа с меморијским душекима ногу природног савијања. Без обзира на супу или бочну страну, делови тела могу бити у стању без напора, промовисати циркулацију крви, ослободити физички замор и болове, како би се избегао традиционални душек због вратног вратила, замаха струка и ојачања продукције, тако да грлића кичмена и кичма Потпуно опуштање и одмор, чиме се смањује број непотребних преокрета спавања, смањује хркање, болешћу мишића и друге услове.

1. Било да су лежећи или бочни, могу се аутоматски обликовати према потребама тијела Сху ефекта, ефективни притисак за рјешавање притиска људског тијела, надокнадити реакциону силу, потпуно опустити врат, струк и струк;

2. да би се избегао традиционални душек на замаху над струком и врату и замагљеност недостатака;

3. Немојте заустављати циркулацију крви, Поцкет са меморијским душеком који не може лако произвести умор и болешћу, смањити број непотребних преокрета од сна, повећати дубину времена спавања;

4. Одличан избор материјала, дисање није вруће, дуготрајно кориштење;

Како одабрати праве меморијске памучне производе


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.