Dom > Новости > Sadržaj
Меморијски мадрац побољшава квалитет спавања
Oct 11, 2017

Предности Мемори Мадраса

Предности Мемори Мемори Оне: пермеабилност и антибактеријски и анти-мите

Отворена ћелијска структура меморијског памука инхибира раст бактерија и гриња и још увек је безбедна за продужену употребу, посебно за труднице и дјецу која су алергична на алергије. У исто време, то је материјал за дисање, који није лако производити мирис, Поцкет са Мемори Меморијални душек на горепоменутим особама осећаће се прозирним, свежим, не замагљеним.

Предности Мемори Мадрас Тво: смањење притиска

У односу на неке тврде или тврде душице, мекане карактеристике меморијских душека могу у великој мјери смањити притисак тела, без обзира да ли лежи или лежи на бочној страни, може се базирати на људском тијелу који треба аутоматски да обликује ефект комфора, ефективни притисак како би се смањио, смањио реакцију, потпуно опустите врат, рамена и струк, тако да се цело тело циркулације крви глатко, побољшава квалитет спавања, џеп са меморијским душеком ублажава замор и болешћу тела, избегава врат, струк и друге делове савијања узроковане умором и крути врат, тако да цервикална кичма и кичма и други делови комплетног опуштања и одмора, џеп са меморијским душеком, а затим смањују непотребно време спавања, смањују хркање, болешћу мишића и друге услове.

Три предности меморијског душека: температурна осетљивост

Модификовани памучни материјал за памћење је веома осетљив на температуру, може обезбедити одговарајућу меку тврдоћу у складу са различитом температуром сваког дела људског тела, савршеним обликом, учинити кичми природним радијским држањем да се одморите и опустите. Интимно тело мадраца, не отежава циркулацију крви, Џеп са меморијским душеком није лако произвести умор и болешћу, побољшава удобност, тиме повећава дубину времена за спавање.

Предности четврте меморије: Споро опоравак

Отпорност се односи на производ под притиском и таложењем, али неће показати снажну одбојну силу, када се притисак уклони након што се производ постепено враћа у оригинални облик. Али високу отпорност спорог обнављајућег материјала може се постепено регенерисати под експериментом деструктивног стискања. Џеп са меморијским душеком Под притиском притиска, спори ребоунд материјал се може деформисати према кривини људског тела, увећати контактну површину људског тијела и душека, распршити притисак равномерно и имати пажљиву карактеристику.

Стандард квалитета за меморијски душек

Добра густина памучног материјала за памћење треба да буде веома уједначена, то је зато што је добар душек употреба калупа једном, густина производне технологије је веома комплексна, Поцкет са меморијским душеком се могу реализовати само велике фабрике које користе напредну опрему, тако да цена стварног меморијског душека је скупа, док су сировине високе квалитете такође погоршавале високу цену.

Висока густина је добар меморијски памучни материјал који је најлакше разликовати особине, густина меморијских памучних перформанси је веома велика, а трошкови производње производа су пропорционални, тежи су скупљи, општи учинак је бољи. Носити у руци треба да буде тежак осећај. Додирна површина је врло мекана и флексибилна, као што је пудинг желе додир, тежак притисак, број секунди у секунди је најбоље време одбијања за душек.

Али цена је такође и квалитет још једног аспекта, много лажног меморијског душека за мање од годину дана да се ојача чврст, квалитетан памучни мамац барем за одржавање 5 година или више облика не стврдњава. Истовремено, висококвалитетни меморијски памучни материјал треба да буде безбедан и без укуса, Џеп са меморијским душеком не штети људском тијелу. Ако душек има јак мирис, може се додати људским тијелима штетне хемијске супстанце, купити морате бити опрезни.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.