Dom > Новости > Sadržaj
Меморијски мадрац има карактеристике антибактеријских и анти-мите
Sep 15, 2017
У заслепљујућем низу душека, различитих брендова, различитих материјала, различитих душека по нашем избору. Када купимо пуно душека, прво је да узмемо у обзир квалитет душека, а онда цену. Избор типа душека заправо се ослања на његов квалитет, а затим и на душек за памћење? Можда много људи на меморијском душеку није много разумљиво, има ли пуно људи заиста да не познаје меморијски душек, на крају, на крају, меморијски душек добро? Ево, пусти Ксиаобиан заједно са свима да разумеју меморијски душек.

1 меморија памучне карактеристике:

Меморијски душек са декомпресијом, шта је декомпресија? Овде је декомпресија изведена из памучне меморије свемирске технологије, може апсорбовати и разбити притисак тијела. Традиционални осећај душека на телу имаће реакцију, Џеп са меморијским душеком, реакција кичме и зглобова људског тела ће се стиснути, тако да се тело често осећа парализованим и болним, што утиче на квалитет спавања. Напротив, меморијски душек на телу без реакције, може бити добра елиминација људског стреса, донијети добар квалитет спавања. Мемори душек у реду? Од декомпресије можемо видети да ли је душек за душу добар или лош.

2 меморијски душек са споро отпорношћу, тако да када притисак не успије, неће показати снажни опоравак. Меморијски душек с спорим ребоунд материјалом чак иу високој отпорности под деструктивним стискањем, који је и даље могао да се спусти и постепено опорави. Притисак под дејством меморијског душека, људског тијела и душека контактне тачке баланса притиска дисперзије, споро деформације да се прилагоди спољном притиску, џеп са меморијским душеком, тако да су људски врат и струк и струк потпуно опуштени. Мемори душек у реду? Погледајте карактеристике спора, одговор је очигледан.

3 меморијски душек у реду?

Од кога има карактеристике температуре, знамо мало два. Меморијски душек је побољшан, осетљив на температурне аномалије, Џеп са меморијским душеком може се заснивати на различитим температурама људског тела како би обезбедио одговарајућу тврдоћу, тако да се кичма може опустити веома опуштено, Џеп са меморијским душеком погодан је за обликовање савршено тело. За разлику од традиционалних душека, меморијски душек избегава болове и оштети кичму због облога врата и струка.

4 меморијски душек направљен је од посебног памучног меморије. Меморијски памук садржи отворене ћелије, то је душек са функцијом дисања, људи који спавају изнад ће се обично осећати прозирно, а не врући осећај. Простор за дуплирање меморијских души, у лето је врло практичан. Замислите, у врелим летњим месецима, са душеком за дување, ми ћемо имати лаку ноћ да спавате.

5 меморијски душек са меморијским памучним материјалом, са анти-бактеријским анти-мите карактеристикама, може ефикасно инхибирати раст бактерија и грба, дуготрајна употреба меморијског душека је такође прилично здрава и сигурна. Мемори душек у реду? Ево, верујем да имамо одговор.

Меморијски душек је употреба меморијског памука као материјала душека, са декомпресијом, спорим скоком, температуром, прозрачним и анти-бактеријским анти-мите карактеристикама, Џеп са меморијским душеком овај душек може да апсорбује и разбије притисак људског тијела, према до промена у људској температури Различита тврдоћа, прецизан облик облика тела, доноси слободу под притиском, а тело даје ефективну подршку, потврђено од стране медицинске, може ефикасно ублажити бол са скелетним мишићима, Џеп са меморијским мадрацима адјувантан третман грлића и лумбалног проблема , смањити хркање, стање, продужити дубоко време спавања, побољшати квалитет спавања.

Меморијски душек, без обзира да ли је суптилан или бочни, може учинити различите делове тела у опуштеном стању, тако да се грлића кичма и кичма потпуно опуштају и одмара, чиме се смањује број непотребних скретања, смањује хркање , болест мишића и други услови, Џеп са меморијским душеком Повећајте дубину времена за спавање.

Квалитетне меморијске стандарде

Добар меморијски памучни материјал душек углавном од густине, отпорности, производног процеса, живота, сигурности и других аспеката дискриминације:

Висока густина је добар меморијски памучни материјал који је најлакше идентификовати особину, густина перформанси меморијског памука је одличан утјецај, Поцкет са меморијским душеком и трошкови производње су пропорционални скупљи, генерални учинак Ие Хао. Носити у руке би требало да буде тежак осећај.

Додирнути површину је врло мекана и флексибилна, слично као што је пудинг јелли К тоуцх, чврсто стиснуто, 3 до 5 секунди је најбоље вријеме отпуштања душека.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.