Dom > Новости > Sadržaj
Меморијски мадрац има карактеристике антибактеријских и анти-мите
May 27, 2017

Меморијски душек са декомпресијом, шта је декомпресија? Овде је декомпресија изведена из памучне меморије свемирске технологије, може апсорбовати и разбити притисак тијела. Традиционални осећај душека на тијелу ће имати реакцију, реакција ће бити на кичмену чвору и удвостручењу зглобова, Џеп са меморијским душеком, тако да тело често осећа парализу и болест, што утиче на квалитет спавања. Напротив, меморијски душек на телу без реакције, може бити добро елиминисање људског стреса, донијети добар квалитет спавања. Мемори душек у реду? Од декомпресије можемо видети да ли је душек за душу добар или лош.

Већина меморијских душека користи памучни материјал, природни комфор.

Меморијски душек се заправо зове "меморијски памучни душек" у меморијски памук као материјал, Џеп са меморијским душеком који је познат и као споро свемирски просторски материјал, изузетно осетљив на телесну температуру.

Меморијски душек његове меморије Памук је отворени лепљиви материјал, има врло осетљиву перцепцију температуре, може бити добар облик телесних контура. Меморијски душек са милионима ћелија, Џеп са меморијским душеком може бити врло добар са контурама људског тела и стално променљивим, флексибилним и снажним.

Захтеви процеса меморијског душека су да га додирнемо на површину, како би могли осјетити свој памук мекан и еластичан. У целини, производни процес даје осећај симетрије. Џеп са меморијским душеком Латек душеци у производњи материјала пре-латекса су изузетно фини.

Меморијски душек захваљујући јединствености меморијског памука, са декомпресијом, спорим скоком, температурним карактеристикама. Меморијски душек на људском тијелу без реакције може бити добра елиминација притиска људског тијела; споро карактеристике обнављања, тело и душек Џеп са контактном тачком меморијске душека баланса притиска; латекс душек са анти-мите анти-бактеријама, може бити врло добар инхибиција бактерија; прозрачне перформансе и ефикасно решавање ослобађања топлоте људског тела; јака еластичност, облик се може одржавати дуго времена; здрава и еколошка, без штете људском тијелу.

У меморијском душеку, цена од неколико стотина до неколико хиљада долара између;

Меморијски душеци имају споро отпорност, тако да, када су под притиском, не показују снажан пораст. Меморијски душек са спорим ребрастим материјалом чак иу високој отпорности у деструктивном екструзији, који је и даље могао да се спусти и постепено опорави. Притисак под дејством меморијског душека, Џеп са меморијским душеком, људско тело и душек контактна тачка баланса притиска дисперзије, споро деформације да се прилагоди спољашњем притиску, тако да су људски врат и струк и струк потпуно опуштени.

Од кога има карактеристике температуре, можемо мало да знамо. Меморијски душек је побољшан, осетљив на температурне аномалије, може се заснивати на различитим температурама људског тела како би се обезбедила одговарајућа тврдоћа, тако да се кичмење може одморити је опуштено, Џеп са меморијским душеком погодан је за обликовање савршеног тела. За разлику од традиционалних душека, меморијски душек избегава болове и оштети кичму због савијања врата и струка.

Меморијски душек је направљен од посебног меморијског памука. Меморијски памук садржи отворене ћелије, то је душек са функцијом дисања, људи који спавају изнад ће се обично осећати прозирно, а не врући осећај. Простор за дуплирање меморијских души, у лето је врло практичан. Замислите, у врућим летњим месецима, да имате душек за душек, сваку ноћ ћемо имати лаку ноћ.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.