Dom > Новости > Sadržaj
Душеци доносе здравији сан потрошачима
May 27, 2017


А Американци на душек као конзумирање, период замене краћих потрошачких навика у поређењу са циклусом коришћења домаћег душека је релативно дуг, углавном за седам или осам година или чак десет година, постају трајна роба. Међутим, са све богатијим животним стандардима, свесност потрошача за квалитетом спавања, ове потрошачке навике се постепено мењају, постепено се мења потреба за надоградњом душека, сјаји с новом сликом, а затим се нови популарни душек популарно, као душеци са мадрацима, душеци са мадрацима, душеци и паметни душеци и други персонализовани мадраци често уведени, тако да потрошачи гледају у исто време, душек не може помоћи да се чуди, толико нових душека, било да је то тмурност или иновација?

Спаваћу јастук и спавам после душека

Социјални притисак расте, модерно становништво је генерално узнемирено због проблема са спавањем, како спавати у здравих људи постати забринут због највећег приоритета, помоћ спавајући душек постала је врућа тема. Хунан намештај водећи бренд лаку ноћи дом за покретање душека за спавање, душек према ергономским истраживањима и развоју, од притиска, декомпресије, парцијалног притиска, притиска, декомпресије и регулације притиска шест аспеката за решавање услова за услове потрошача Лоша ситуација, када је лансирана добро примљени, душек су купци који одражавају, да би добро спавали, покушала је терапију лековима, снажну вежбу и низ метода, али нажалост, без употребе, не зна се ни психолошки ефекат, у сваком случају Овај душек за куповину назад осећати заспаног него пре мирисног.

Душек може потрошачима пружити прави здрав сан, да сачекамо и видимо.

Прије сто година Симмонс је изумео душек, сто година касније, рођење душека не сме бити звук испитивања јавности, душек крајем прошлог месеца, домаћи медији задушују 3Д душек у материјалу су заправо обични полиестер, Област опреме је веома честа. У ту сврху, Моуссе сазвао је конференцију за штампу како би изјавио да је његов 3Д материјал дошао од међународног добављача текстилних материјала под називом Миллер. Мадрац са посебним процесом стварања врхунског полиестерског влакна, мадраца и посебно за циљно истраживање и развој, виших цена сировина и врхунских робних марки и познатих европских компанија за намјештај. У праву и погрешно, бојим се да само стручњаци постану збуњени, душек, али може ли учинити да људи спавају удобно и да се препознају потрошачи, а љубав је најважнија.

Електрични покривач ПК душек

Зима се приближава, "душек" нових врхунских технологија за спавање на тржишту грејања на кревету треба да буде зачињен. Многи потрошачи не могу помоћи да виде после сумње, шта је то душек? Зар није надоградња електричног одјека преименована након што постане "душек"? Одговор је наравно "Не!". У ствари, људи познати под називом "електрични душек" електрично одеће са овим "душеком" производи за спавање са технологијом душека су потпуно различити од два производа, било да је то унутрашња структура, принцип рада или изглед Слика, Коришћење ефеката су суштински различите. Мадрац са водом као медијумом за топлотну проводљивост, употреба душека као што је спавање у спа центру за физикалну терапију, сви знамо да се старији људи лако могу ухватити хладно, у прошлости када се користи електрично ћебе у зими када ће дјеца бринути о сигурносним проблемима, са душеком. Не морате бринути о овом проблему, па ће поводом зиме душек несумњиво постати популаран душек припремљен за своје родитеље.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.