Dom > Новости > Sadržaj
Вештине куповине мадраца
Aug 24, 2017

Душек је најважнији део животног живота у нашем животу заузима 50% времена, свакодневно ћемо проводити већину времена на душеку, али зашто ћемо бити двије године за нови телефон, али може бити 10 година Немојте мењати душек? Промена треба почети од ствари које стижете сваки дан.

Високогљичну челичну жицу секундарне високотемпературне облике: балансни опружни притисак, побољшава жилавост опруге како би се осигурала стабилност мреже постеља и униформна сила како би се осигурало да висина и перформансе пролећа, пролеће, стога постижу издржљивији ефекат. Мадрац Стандардни душек од неколико хиљада долара може се користити од 1 до 2 године, а добар се може користити од најмање 5 до 8 година, тако да укупни оператер постане економичнији;

Селекција мадраца би требала бити висока, не би требало да буде ниска

Технички принцип потрошача душека не мора да разуме, односно научници треба да разумеју ствари, али душек структуре сировина мора да разуме. Људи у сну, али и процес физичког опуштања. Због постојања криве људског тела, мадраца било да је сперма или бочни спавање, не може се радити цело тело на истој равни.

Душек је сувише јак, не може ефикасно подржати цело тело, што резултира само неколико истакнутих делова тела. Један је веома непријатан, душек не може ефикасно да ублажи замор, а друго узрокује деформацију кичме, троје да приморају део притиска превише тежак, није погодан за циркулацију крви. Душек је превише мекан, тело ће бити дубоко у душеку, душек који изазива душек на стискању људског тела, није погодан за људе.

Куповина мадраца Сажетак:

1, "види" бренд: куповина душека треба тражити међународне брендове.

2, требало би да буде "високо" није лако: високи душек може дати телу да обезбеди бољу подршку, корекцију костију, побољшава квалитет спавања, под истим околностима, Купаћи већи мадраци више предности.

3, на "лично" искуство превладавају: куповина душека или препоручено продавници за куповину, кожа, мишић и нервни систем сваке особе нису исти, као и куповина одеће, није покушао, не можете утврдити да ли је то погодан душек.

Мадраци са структурираних тачака могу се подијелити у три категорије: спужвасти душек, традиционални пролећни душек, независни брачни опружни душек; од материјала до бодова, мадраца, али такође се може подијелити у четири категорије: пролећни душек, мат, душек душека, душекови душеци. Различити материјал душека је различит, употреба гомиле је такође различита!


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.