Dom > Новости > Sadržaj
Познавање куповине мадраца
Jun 27, 2017


Класификација мадраца; према различитој технологији и технологији могу се подијелити на:> пролећне душице, памучне душице, латекс душаке, водене душице, надувавање душека, магнетске кревете и тако даље.

1, пролећни душек: је модерно обично коришћени, дубље изведен, мат за композицију пролећа. Подлога има добру еластичност, бољу подршку, дисање, издржљивост и тако даље.

2, длака од длана: од палмових влакана, опште текстуре тврде или тврде у мало меканом. Цена душека је релативно ниска. Када се користи, постоји природан мирис длака, лоша издржљивост, душек лако се сруши деформација, лоше перформансе, одржавање није лако јести или плесан.

3, латекс душек: од полиуретанских спојева, познат и као душек ПУ пене. Његова мекоћа је висока, јака апсорпција воде, али еластичност и недостатак вентилације, тако да је душек лако мокар.

4, водени душек: примена принципа пловности, спуштања пловила, динамичног сна, Донгнуанкиалианг, хипертермије и других карактеристика.

5, надувавање душека: материјал душека је одличан, мадраци еколошки и безбедни, са здравственом заштитом, једноставним сакупљањем, лаким за ношење и тако даље, погодно за кућу, путовање.

6, магнетни душек: у пролећном душеку на бази душека на површини специјалног сета магнетних комада да би се произвело стабилно магнетско поље и коришћење биолошких ефеката магнетног поља, како би се постигао седација, бол циркулација крви, елиминација отечених и других ефеката, душек су здрави душеци.

Знање о куповини мадраца

Прво, визуелни метод: са очима да ли је у складу са националним стандардима тестирања система квалитета, квалитетни душеци имају специфичне знакове и захтеве, као што су регистровани заштитни знакови, слова за извозне знакове, сертификат, датум фабрике, спецификације, модел, обе стране предње шавне дубине и дебљина дебљине униформе, глатке, вертикалне није лако преврнути, равно и тако је квалитет душека непогрешив услов. Осим тога, при избору душека, душека најбоље је тражити два добро позната;

Прво, познати брендови, јер је позната репутација тржних центара добра, производ је постављен у високој потражњи, квалитет строгог, гарантован је квалитет продатих производа.

Друго, лично искуство: избор душека, најбоље је лежати у кревету на сопствена осећања, у потпуности у комбинацији са својим уобичајеним омиљеним положајем спавања, као што је неколико пута окретање у кревету да би се видело да ли нема тврдог душека Или робусно место, душек јер се материјал за облоге доброг душека неће померати или крепити

Одржавање мадраца

1, редовно флип. Нови душек у куповини прве године употребе, на сваких два до три месеца позитивно и негативно, лево или десно или главе једном, тако да просечна сила дреса прати просечно, затим око једном на шест месеци.

2, са квалитетнијим постељама, не само знојем, него и чувањем тканине.

3, одржи чисту. Редовно очистите душек с усисивачем, али се не перите директно водом или детерџентом. Док избегавате купање или зној одмах након што леже на њему, не користите електричне уређаје или пушите у кревету.

4, немојте често седети на ивици кревета, душек јер је душек четверог угла најхладнијег, дугорочно седећи на ивици кревета, лако заштити ивицу пролећа.

5, немојте скочити у кревет, како би избегли јединствену тачку силе пролећне штете амбасадора.

6, када се користе за уклањање пластичних врећа, како би се одржала животна средина сува и суха, како би се избјегло влажење душека. Немојте дозволити да се душек подлегне предугачном времену, да се тканина збледи.

7, ако не пажљив чај или кафа и остала пића у кревету, одмах треба да користите пешкир или тоалетни папир како би потискивали начин сушења, а потом и сушени сушачи за косу. Када душек случајно загађује прљавштину, можете користити чишћење сапуна и воде, немојте користити јаку киселину, јако алкално средство за чишћење, како би се избјегло избледавање душека и оштећења.

Очистите душек: на душеку покривајте памук или гуму покривену прељевом, како бисте спречили да их онеспособите. Правовремено уклањање мрља или мрља, али немојте превлачити душек у чистом стању, да сачекајте док се душек потпуно не осуши, а затим крећете.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.