Dom > Новости > Sadržaj
Како да изаберем најбољи мадрац?
Apr 06, 2017

Здраво, узмите мало времена и урадите нека истраживања о различитим врстама кревета, као што су меморијска пјена и опругасти системи за џепове.

 

Затим идите у угледну продавницу душека у вашем подручју и погледајте шта је на располагању. Добар продавац треба да вам омогући доста информација о различитим креветима. Морате погледати материјале од којих се направио душек, чврстина и величина коју захтевате.

 

Узмите у обзир свој буџет и не упуштајте ништа што не можете себи приуштити.

 

Имајте на уму свој стил спавања да ли спавате са своје стране, стомак? Да ли вам треба доста личног места за спавање ако делите кревет с неким другим краљем, краљицом или двоструким.

 

Обавезно пробајте кревете и побрините се да знате своју политику враћања. Постоје неке продавнице које ће вам допустити да вратите кревет у одређеном временском року ако то не ради за вас.

Ово је важно јер ко заиста може рећи да је лагао у продавници ако вам буде добро за целу ноћ. Моји пријатељи су мислили да желе чврсти душек, али су то несретни и нису купили из продавнице која би им омогућила да их врате. Погледајте неке потрошачке критике на Интернету на амазон или извештајима потрошача (такође погледајте у вашој локалној библиотеци). Узмите своје време док је спавање важно за ваше здравље и како се осећате током дана. С обзиром да проводите 1/3 свог живота у кревету, потребно је провести неко вријеме да добијете прави душек за вас. Надам се да ово помаже.

Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.