Dom > Новости > Sadržaj
Хотел Маттресс Материјал
Jul 21, 2017Хотелски мадрац стандард

Двоструки хотелски душек и други душеци углавном одражавају разлику између материјала, генерално подељеног на три, прва је разлика између опружне мреже са душеком, друга је разлика између главног душека, трећа је разлика између типа и функције материјала душека.

Прво да кажем да је мрежа за пролет душека, углавном два, један ланац ланац ланца, један је независни појас или независни цијевни опруг. Први је најчешћи пролећни душек на тржишту, а независни појас или независни цилиндар је због карактеристика једне другог без интерференције и пажње, ако је хотелски душек двоструки или велики кревет, хотелска душека независна торба или независна цијев пролећни душек је пожељан, а ако је то један душек или хотел плус душек, можете одабрати према стварној ситуацији.

Душек са главним материјалом у два случаја, један је не-пролећни душек, опружни душек, нон-пролећни душек није плус душек пролећне мреже, као што је потпун латекс душек, пуни браон душек, меморијски памучни душек и сл. пролећни душек је врста горе поменуте. Хотелски мадрас За душек са пет звездица, непропусни душек може изабрати душеци са латексом, душеци са памучним памуком, разлог не препоручује цео браон душек, јер је овај душек сувише тврд, многи потрошачи неће волети. А на пролећном душеку, углавном за попуњавање пролећног душека, постојаће латекс, памучни памук, длан, сунђер, а онда је тканина, душеци хотела су углавном плетене тканине, Хотелски мадрац овај материјал се осећа добро, меко, влажно такође је јак.

Посљедња је дебљина душека, функције и технологије, дебљине душека хотела, истих два различита душека, душека душека од другог до слоја сунђера или меморијског памука, онда нема сумње да овај јастук бити дебљи душек ће бити удобнији. За хотелски душек са пет звјездица, у горе наведеној функцији може се заснивати стварна ситуација хотела, Хотелски душек као што су душек против мите, водоотпорни, анти-статички и тако даље. На процесу, углавном да би се виделе стварне потребе хотела, као што је генерални душеци са пет звјездица, користиће систем за ојачање ивица, дугачка страна мреже са обе стране употребе дебљег опруга, тако да како спријечити спавање на душеку. Људи су пали са ивице.

Дебљина душека хотела

У принципу, дебљина душека са четири звездице са висином од 25 цм или више, док дебљина хотела може бити висина 28 цм или више. Наравно, хотелски мадрас хотел у складу са својом ситуацијом, одаберите одговарајућу висину, дебљину душека хотела са четири звездице може бити прилагођена 30 цм, а дебљина душека хотела може се направити и 25 цм или чак нижа.

Цене мадраца хотела

Вероватно је цена између 750-1500, али то није коначна цена душека хотела, са хотелским душеком од обима и стварним потребама хотела и биће одговарајуће прилагођавање, посебно део пет звездица хотел ће купити душек са пет звјездица, па чак и ако је већина, могуће је да се хотелски душек цена чак и до 2000. године, сви душеци хотела користе материјал као референтни стандард.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.