Dom > Новости > Sadržaj
Памучни џемови са добром отпорношћу
Sep 15, 2017


Памучни душеци, познати и као спужвасти душеци, су душеци од пене од пене, укључујући: полиуретанску пену, високу еластичну пену и напредну меморијску пјену. Памучни душек спољног материјала допуњује памук, вуна и тако даље. Памучни душеци могу се уклапати у кривину тела, Фоам душек док истовремено пружају подршку, без губитка меке и еластичне, док тијело може активирати акцију, чак и ако се особа често предаје, пјенасти мадрац то неће утицати на партнер, када није било буке.

Памучни душеци су подељени на три душекове од полиуретанских пена, високо еластичне пене душице и памучне меморијске пене. Ови пјенасти душеци су различити у удобности и могу задовољити различите индивидуалне потребе. Мрамор од памучне пене и душек од полиуретанског пена, готово, полако се спуштају, може добро да се уклапа у тело кривине, док постоји довољна сила подршке. Међутим, мехурићи памучне меморијске пене је више природног материјала. Ако желите да купите душек, требало би да из удобности душека, подршке, величине пењене душице и трајности четири аспекта детаљно, и комбинујете са сопственим физиолошким карактеристикама, навикама спавања да бисте изабрали одговарајући за властити квалитет душека.

Температурне карактеристике пјенастог душека, када пјенасти мадрац осети телесну температуру, површина пене честица се ублажи, постепено омекшава честице на просјечну расподелу подручја притиска, чиме се елиминише тачка притиска, Фоам душек тако да крв тијела неће бити потлачени.

Памучни душек такође има декомпресију бафера, добру вентилацију, антибактеријске анти-мите, меке и лагане, добре карактеристике отпорности.

Највећа карактеристика душека пене је способност апсорбовања тежине људског тела, људи који леже на осећању као да плутају у ваздуху.

Памучни душек прати тело људског тела и обезбеђује телу и глави и врату са остатком кичме и зглобова који се налазе на природном физиолошком стању. Пјенасти душек Струк је потпуно подупрт, чиме се ослобађа притиска и допусти да тело осети мало тешко осећање.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.