Dom > Новости > Sadržaj
Памучни душеци су прозрачни
Jun 27, 2017


Пјенасти душек је да говоримо о спужве душеку, његову главну сировину је додир, пена у материјалу укључује полиуретанску пену, високу пену и високу пену, итд., Производња пјенастог душека често се ослања на памук, вуну и друге помоћне материјале, пјенасти душек може се уклапати у тело бесконачног, истовремено пружајући подршку врло меким, флексибилним покретима тјелесног тијела, чак и ако се чести преокрет, то неће бити већи утицај на партнера, Фоам душек Користите угодније, природније.

Фоам душек - класификација

У горенаведеном садржају говорили смо о главним типовима пјенастих душека, прва категорија је полиуретанска пена, овај пјенасти душек је наш уобичајени меморијски душеци, спори ребрасти душек или просторни меморијски памучни кревет, овај душек се првобитно користио као простор астронаути натраг у пуфер, Фоам мадраца његова највећа карактеристика је споро скокова, може бити добра дисперзија људског тијела на притиску душека, а затим прашак са високим пјеном и пјена за пјену од пене, овај душек се извлачи из природног каучука сок од дрвета, са добром вентилацијом, меканим и удобним особинама.

Памучни душеци - предности

Желите знати да је пјенасти душек добар, онда морамо прво од предности и недостатака нашег пјенастог душека да урадимо једноставно разумевање пјене душек јединствено усуђујемо да поставимо карактеристике, када пјенасти мадрац осјети телесну температуру, кревет Површина честица ће бити мекане речи, равномјерно распршена површина сенке за пјену мадраца, како би се елиминисала једна тачка притиска је да наши корисници не примају потискивање крви, праћени природним пјенастим душеком могу инхибирати бактерије и отпорност на пршута , Да ли је модеран кућни живот врло практичан тип душека?

Памучни душек - како купити

Свако у разумевању нашег пјенастог душека након релевантних околности, такође не жели купити да би га пробао? Купујемо пјенасти душек морамо да обратимо пажњу на шта? Пре свега, желимо да видимо производњу пјенастог душека, производњу пјене углавном у два облика, један сечење, Фоам душек, други је ињекција плесни, цена за прање џамија за ињекцију пљуска од пјене, од сјековања испод пјенастог душека. А затим обратите пажњу на густину праменских душека и времена одбијања, општа густина пене гуме од 80 грама, опадање од 3-5 секунди!


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.