Dom > Новости > Sadržaj
Памучни мадрац Софт и удобан
Jul 11, 2017

Памучни душек је оно што кажемо спужвасти душек, његова главна сировина је додир у врху, пена у материјалу укључује полиуретанску пену, високу бомбу и напредну меморијску пјену итд., Производња пјенастог душека често зависи од чистог памука, вуне као помоћног материјала , праменасти душек може се ускоро уклапати у људско тело Неограничено, пружајући истовремено подрску врло меку, флексибилну, јачање кретања тела, Пјенасти мадрац чак и ако чести преокрет неће имати већи утицај на партнера, коришћење удобније, природно.

У горњем садржају говоримо о пјеном душеку. Постоје три главне категорије, прва је полиуретанска пена, овај пјенасти душек је наш уобичајени памучни душек за спавање, споро повратни душек или памучни душек са меморијском меморијом, овај душек се првобитно користио као космос астронаути повратак у пуфер, његова највећа карактеристика је споро скокова, може бити врло добра дисперзија људског тијела на притиску душека, праћена високим пјенастим душеком и душеком од пене, овај душек заснован на соку од природног гуме, са добром пропустљивошћу, пеном Мадрац Софт и удобне функције.

Памучни душек-предности

Желите знати пјенасти мадрац добар, а прије свега предности и недостатке нашег пјенастог душека за једноставно разумевање, пјенасти душек има јединствени карактер, Пјенасти душек када пјенасти душек осети телесну температуру, површина дијелова душека ће бити Руанхуа, подручје силе равномерно распршено отворено, чиме се елиминише тачка јединственог притиска, крв нашег корисника не прими угњетавање, друго, природни пјенасти душек такођер може инхибирати бактерију и отпорни пршут, је модеран тип куће живот врло практичан душек тип.

Спужвасти душеци, такође познати као душеци од пене, су главни материјал који чини пјенасти мадрац. Наравно, душеци за спужве Фоам душек су такође богати пјеном материјалима, укључујући: високу еластичну пену, полиуретанску пену, напредну меморијску пјену.

Предности: На тржишту постоје три врсте пјенастих душека: душек за пјенушну пјену, душек од полиуретанске пене, дупер високе пене. Највећа разлика између ових пјенастих душека је у томе што су различити у удобности и могу задовољити потребе појединих потрошача. Памучни душек од пенастог пена је најкарактеристичнија карактеристика температуре, једноставно је рекао да када се пена душек осети на температури тијела, површина омекшавања честица, област притиска постепено ће се дистрибуирати равномерно, како би се уклонило људско тијело да доведе притисак душека, тако да циркулација људског крви неће бити потлачена. Њена највећа карактеристика може да апсорбује тежину људског тела, особа лежи на врху осећа се као да плута у ваздуху, отпорност је изузетно добра. Једно од заједничких тржишта је душек из полиуретанског пена, односно душеци са памучним памуком, споро отпорност на душек, једноставним изразима, може се променити притиском облика, може се добро прилагодити кривини тела, чиме се смањује душек на притисак тијела. Памучни душек и памучни памучни душек који се користе у балону су пјена израђена од биљке, а највећа предност је и добра отпорност, али и веома добра подршка.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.