Dom > Новости > Sadržaj
Савети за одабир душека за пјену
Oct 11, 2017Памучни душек је оно што кажемо спужвани душек, његова главна сировина је додир у врху, пена у материјалу укључује полиуретанску пену, високу пену од мехурића и напредну меморијску пјену и тако даље, производња пјенастог душека често се ослања на памук, вуну и друге као помоћне материјале , пјенасти душек може блиско уклонити људску бесконачност. У пружању подршке у исто време врло мекан, флексибилан, ослобађајући кретања тела, памучни мадрац чак и ако чести промет неће имати већи утицај на партнера, коришћење удобније, природно.

Памучни душеци су још увек богати материјалима од пене, укључујући високу пену, полиуретанску пену и напредне меморијске мехуриће. Пролећни мадрац, сада је најчешће коришћени, мадраци са бољим перформансама пене. Једноставно речено, овај пролећни душек је срце душека за пролеће, флексибилно, али не и фолија.

Памучни душеци имају три главне категорије, прва је полиуретанска пена, овај пјенасти душек је наш уобичајени меморијски памучни душек, спори одбојни душек или просторни меморијски памучни душек, овај душек се првобитно користи као свемирски астронаути натраг до пуфера, његова највећа особина споро се спушта, памучни мадрац може бити врло добар да диспергира притисак на душек, други је високотлачни душек и памучни памук, овај душек заснован на соку од природног гуме, са добром вентилацијом, меким и удобним карактеристикама.

Памучни душеци имају јединствене карактеристике, када пјенасти душек осети телесну температуру, површина честица душека ће бити руанхуа, равномерно је распршена од подручја силе, Фоам мадрац тиме елиминише јединствени тлак притиска, крв нашег корисника не прими угњетавање, и друго, природни пјенасти душек може да инхибира бактерије и отпорне гриње, врло практичан тип душека у модерном животу куће.

Пена за душек за куповину, мора обратити пажњу на деформације

Памучни мадраци су израђени од пјенастог материјала, овај душек је више софтвера, домаћински пјенасти душек ће пружити људима опуштенији осећај, али опћенито пјенасти материјал направљен од пјенастог душека, пјенасти мадрац због свог материјала није стабилан након одређеног временског периода ће се појавити деформисана ситуација, а топлота није прикладна за емитовање, што резултира кратким животом пене.

Процес производње пене има две врсте: сечење и плијеска убризгавање, сечење је купити велики део пене, резано добро обликоване; плесни се праве кроз низ поступака као што су пењење, вакуум итд. Дупли прамен и прамен од пене лако се могу извући тамо где се често притиска. Због тога што је цела пена сечења и формирања често неуједначена у расподели густине, није могуће размотрити ергономију приликом сечења, Фоам душек, тако да је пјенасти душек који је исечен и профилисан релативно јефтинији. и цена плетива за убризгавање пљоснатих пјенева обично ће бити висока, јер је његов занат компликованији. Дакле, можете одабрати пјенасти душек у складу са њиховом стварном ситуацијом.

Густина је основни индекс пјенастог душека, али ће се иста густина производа значајно разликовати, углавном путем формулације и процеса и различитих сировина. Међутим, висококвалитетни пјенасти душеци морају бити високе густоће, али џемови од пене високе густине нису нужно високи квалитет. Густоћа опште високе пјене душек је 80, а густина обичног пјенастог душека износи 50. Густоћа пјене душека може се разликовати према величини и тежини волумена, такође је рекла иста величина душека, ако је тежији, треба бити густа.

Ми смо у избору пјенастог душека када је дошло до неспоразума, да је време пражњења пене у душеку боље, у ствари, пјенасти мадраци бољи одскок времена је $ број секунди или тако. Време је прекратко за играње спорог ефекта одбијања, предуго да се не уклапа у подршку улоге! Тако ће време одбијања опћенито доброг пјенастог душека контролисати у року од 3-5 секунди од овог опсега. Подршка и удобност су врло погодни. Памучни душек Феел и сензор температуре. Добро осетљив памучни душек осећа се пријатним, као што је осећај штапића, готово пена се осећа мало круто; врхунски пјенасти мадрац такође има добру индукцију температуре, Фоам душек ће се променити са температуром меког отврдњавања, руке на врху притиска могу видети ручни отисак. Памучни душек са лошом температуром притиска се само да бисте видели отиске прстију.

Памучни душеци избор малих вјештина, мала серија на удјелу краја, надам се да ћу купити пјенасти душек за све који ће помоћи.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.