Dom > Новости > Sadržaj
Пјенасти мадрац има јаку јаку пропусност ваздуха
Aug 02, 2017

Дупла пена у нашем свакодневном животу је велики број употреба, у великој мери за упознавање људи са високим квалитетом живота непрекидног гоњења, пјенастог душека пореклом из свемирске памучне меморије, у употреби процеса се може апсорбирати и распасти људски притисак. Традиционални материјали за душеке ће имати реакцију на људско тело, чинећи људски кичми и зглобима због притиска душека, дуготрајна употреба осећаће се парализом и болешћу, Фоам душек утиче на квалитет спавања. Памучни душек У примени овог процеса може бити врло добар да се елиминише притисак тела, нема реакције на тело, тако да се трудно крвоток крви тела, број пута за смањење, квалитет спавања знатно побољшава.

Континуирани напредак технологије свакодневни живот људи постаје удобнији и научни, пјенасти душек у великој мери користи, побољшава квалитет спавања људи, ниво здравља такође има одређену заштиту. Отпорност на пенасту душек се односи на душек испод под притиском, пјенасти мадрац неће бити снажне одбојне силе, када се притисак уклони након што се душек постепено враћа у оригиналан облик. Под притиском људског тела, споро скретање пеном душек може подијелити притисак равномерно између људског тела и душека, а ефективна успорена деформација обезбеђује најспоразивнију подршку за потпуно опуштање рамена и струка човека на врату.

Памучни душек У примени овог процеса има пуно предности, укључујући пермеабилност пенасте душице и перформансе антибактеријских пршута веома је истакнуто, пјенасти мадрац отворена ћелијска структура, пјенасти мадрац ефективна инхибиција раста бактерија и пршута, дуготрајна употреба је и даље здрава и удобна, пјена душек је посебно погодан за лакше алергије трудница и деце. У исто време, пјенасти душек такође има јаку пропусност ваздуха, тако да људи који спавају на врху неће осетити султан, тако да је квалитет спавања знатно побољшан.

Верујте да памучни душек мора имати одређено разумевање, али у процесу селекције пјенастог душека такође постоје неке мере предострожности, Фоам душек као пјенасти душек припада технолошким производима, у производном процесу за технологију и искуство има одређене захтеве, а сада прамен мадраца различите врсте стилова, чинећи квалитетом пјенастог душека неједнако, избор пене душек мора одабрати неке брендовите производе, тако да квалитет душека од пене има одређену гаранцију.

Сада тржиште има меморијску функцију душека, Фоам душек је пуно станара у избору врућег и душек за памћење, као пјенасти душек, то у избору којих критеријума? Данашња мала серија са вама у свет пјенастог душека, да научимо како да изаберемо висококвалитетни пјенасти душек.

1 Пјенасти мадрац Куповни стандард - технологија

Одаберите душеци од пене када је потребно прво погледати процес душека, пошто технологија душека утиче на цену пјенастог душека важан фактор, производњу пјене душека се може подијелити у двије широке категорије, које су специфичне за вас.

Тржиште је јефтиније пјенасти душек, општа употреба производног процеса је: сечење. Ова врста производње представља читав комад пјене за сечење, а овакав начин сечења, Фоам мадрац постиже пену густину дистрибуције неуједначеним, ефекат употребе људског тела је лош.

На тржишту је скупљи пјенасти душек, опћа употреба производног процеса је: убризгавање калупа. Ова врста производње је израђена од калупа, кроз пењење, вакуум итд. Због свог сложеног производног процеса, његова цијена је генерално скупља.

2 пена за душек Купујте стандардну густину

Густина пене душека, такође је мера квалитета душека, уопштено, висококвалитетни пјенасти душек мора бити душек високе густине. Густина пенасте душице и производња пене мадраца формуле, сировине и процеси пјенастог мадраца имају директну везу, тако да се у избору пјенастих душека треба одабрати густина високе, тешке тежине душека.

3 пена за душек Купујте стандардни ефекат одбијања

Памучни душек, због својих карактеристика материјала, има добар ефекат одбацивања, људско тело лежи на врху, због ефекта одбијања, не дозвољава људима да осете притисак душека, а памучни мадрац тако добија добар доживљај спавања.

За повратни ефекат, време одскочења је важан стандардни период пражњења дреса пене у 3-5 с најприкладнијим, кратким временима, не успоравајући ефекат одбијања и дуготрајно одбацивање, а не уклапање у тело, подржавајући улогу тела.

4 Пена за душек Купујте стандардну температуру

температура, али и куповина памучних душека за обраћање пажње, висококвалитетни пјенасти мадраци од пене, осетљивост на површину душека је веома осетљива, промениће се са температуром, као што је подизање температуре, површина душека постаје мекана;

Ово подстиче домаћинство у куповину пјенастог душека треба да буде лично тестирано, рука на површини душека, у случају да нема заостатка, високо-квалитетни пјенасти душек ће се појавити трагови отисака прстију, а лоше квалитете душека неће.

Сажетак: Горе наведено је мала серија за увођење критеријума за одабир пјенастог душека, надам се да сте у куповини пјенастог душека, можете такође из процеса, густине, ефекта повратка и температуре четири аспекта свеобухватног разматрања.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.