Dom > Новости > Sadržaj
3 Велика савета за избор душека
Aug 14, 2017


Душек је најважнији део кућног живота Спава заузима 50% нашег живота, добар душек на кичми и друге болести пацијената имају ефикасност, а онда која је предност деце? Знамо да људи троше око једну трећину свог живота у кревету, а веома је неопходно почети да спава у одговарајућој форми од дјетињства, а добар душек је веома важан за развој дјечијег скелета, а не једноставно задржавање дете у старом, брачном кревету, а многи родитељи сада купују душеци за своју децу.

Какав је ефекат душека?

1, ако једног дана спавате према осам сати да бисте израчунали, онда ћовек ћемо имати трећину проведену на кревету!

2, развој скелета младих људи и душек имају блиске односе, превише тврђи душек или душек превише мекани ће изазвати дисплазију кичме.

3. Резултати анкете показују да добар душек може учинити да ваш сан буде "ефикаснији", односно побољшањем квалитета спавања како би се скратило време спавања, тако да вам треба дан спавања може бити краћи од осам сати, а дизајн ненаучног душека ће вам омогућити да "пробате", душек који значи да морате провести више времена да се опустите.

Горе наведене информације треба да вам кажу важност душека. Цене данашњег мадраца се разликују широко, до десетине хиљада јуана, чак три стотине или четири стотине јуана, а затим како да изаберете душеке?

3 Велики савети за избор душека

Како разликовати добар и лош душек, душек поред признања куповине бренда, квалитет душека има неке једноставне методе: квалитет душека је најважнији проблем употреба инфериорног пролећа и лошег пунила, потрошачи купују душеци да научи "поглед, два притиска, три слушајте".

"Поглед" што значи да ли изглед једнакости дебљине душека, обликовање површине, линија мадраца траје симетрију прелепо, али и да види да ли душек има сертификат (регистрован бренд душека треба да буде сертификат за сваки пад);

"Други притисак" који је за тестирање душека руком, први дијагонални притисак притиска душека (квалитет душека наглашава симетрију дијагоналног притиска), а затим равномерно тестира површину душека, душек испуњен једнако распоређеним, ребоунд баланс квалитета душека је боља, најбољи потрошачи могу да леже на сопственом искуству;

"Тхрее Листен" је мерило квалитета душека Пролећна, квалификована опруга у флаппингу под добром еластичности, и благо чак и пролећни звук, рђа, лоша пролећа не само еластична, у притиску често емитују буку, црунцх " .

Тренутно, тржиште мадраца у Кини, постоје водени кревети, душеци са латек креветом и пролећни кревет три врсте материјала подељен је на сунђер, пјену, коњску грипу, кокосову чичку, памук и латекс и остале категорије. Латекс кревет довољно еластичан, висока мекоћност, конкавна рупа на душеку, јаз је такође заснован на ергономским принципима дизајна, могућностима деформације, душеку ако је духовни ефекат чистог природног материјала бољи.

Сажетак избора мадраца:

1, "Лоок" Марка: куповина мадраца мора тражити интернационални велики бренд.

2, "висока" није лако до ниске: Високи душек може пружити бољу подршку за тело, корекцију костију, побољшати квалитет спавања, исту ситуацију, Купаћи већи мадраци више предности.

3, на "лично" искуство као критеријум: куповина душека или препорука за физичку продавницу за куповину, свачије коже, душек и нервни систем нису исти, као што је куповина одеће, није покушано, не може утврдити да ли су погодан за душек.


Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије ажурирање проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са Хонсоном
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производи
  • Новости
  • Izložba
  • Контактирајте нас
  • Повратна информација
  • Цопиригхт © Фосхан Цити Ангел Дреам Фурнитуре Цо, Лтд Сва права придржана.